Welkom bij De Jong Caravans

De Jong Hattem verkoopt bekende topmerken caravans, campers, vouwwagens en tenten. In onze ruim opgezette kampeershop vind je kampeerartikelen, outdoorkleding, barbecues, tenten en nog veel meer. In onze showroom vind je nieuwe en gebruikte caravans, campers en vouwwagens.

Via onze website kunnen wij u een goede indruk geven van ons bedrijf en de kwaliteiten. Wij zijn al van 1969 actief op het gebied van caravans, kampeerauto's, tenten en outdoor. U kunt bij ons terecht met alle merken caravans en kampeerauto's voor onderhoud en schadeherstel. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie van sandwichwanden. Ook kunnen wij caravan- verzekeringen, schade-afwikkeling en taxaties voor u verzorgen. Maak wel tijdig een afspraak om in het hoogseizoen teleurstellingen te voorkomen.

Wanneer u een caravan wilt kopen is de Jong in Hattem uw bezoek zeker waard. Wij bieden u een breed assortiment prachtige caravans, inclusief verzekering financiering en verkoopbemiddeling bij het verkopen van uw oude caravan. Betrouwbare merken, zoals Dethleffs, Burstner, T@B en Fendt zijn bij ons uitgebreid vertegenwoordigt. Kom gezellig langs en laat u inspireren.

Drukke dagen
Natuurlijk zijn wij blij met een gezellige drukte in onze winkel. Het kan echter op die dagen gebeuren dat wij niet voldoende tijd hebben om iedereen uitgebreid te adviseren. En dat is jammer, want juist het geven van een goed advies vinden wij erg belangrijk. Vandaar dat wij u aanraden om, indien mogelijk, op rustige momenten te komen. Bijvoorbeeld 's ochtends op een doordeweekse dag. Zodat u alle aandacht krijgt die u verdient