UW BEDRIJF ZICHTBAAR VOOR MEER DAN 200.000 BEZOEKERS PER MAAND

Welkom bij de Landmeter

Gevelrenovatie- en gevelreinigingsbedrijf Zeeland is de specialist als het gaat om het zetten van nieuw voegwerk. Of het nu gaat om borstelvoeg, gladde voeg, verdiepte voeg of traditionele voegen zoals knip- en snijwerk of zelfs gekleurde voegen van Beamix. Bij ons bent u op het juiste adres. Met meer dan 400 projecten uitgevoerd in Zeeland heeft u altijd een referentie bij u in de buurt.

Neem voor meer informatie of een prijsopgave geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gevelrenovatie en gevelreinigingsbedrijf Zeeland is de specialist als het gaat om het verwijderen van bestaand voegwerk. Met de modernste technieken worden oude voegen verwijderd doormiddel van hakken/slijpen. Dit is afhankelijk van de hardheid en de breedte van de voeg. De oude voeg moet altijd verwijderd worden tot aan het bestaande metselspecie om een goede optimale hechting te krijgen. Omdat wij werken met de beste materialen is schade aan stenen uitgesloten.

Het eventueel stofvrij voegen, hakken/slijpen is ook mogelijk. Om stofoverlast te voorkomen of te minimaliseren worden steigers afgeschermd met netten. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Met meer dan 400 uitgevoerde projecten in Zeeland heeft u altijd een referentie uit de buurt.

Neem voor meer informatie of een prijsopgave geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gevelrenovatie en gevelreinigingsbedrijf Zeeland is de specialist als het gaat om het reinigen van stenen gevels/muren van woningen, kantoren, bedrijfgebouwen e.d.

Voor lichte vervuilingen gebruiken wij heet water met de dynajet instelbaar tot 350 bar en tot 95 c. We hebben eigen water en stroomvoorziening dus indien nodig zijn we niet afhankelijk van derden. Voor zwaardere vervuiling gebruiken wij het Torbo vochtstraalsysteem (zie ook foto's). Uw muren/gevels worden weer als nieuw, de steen krijgt zijn oorspronkelijke kleur weer terug. Dit systeem combineert de voordelen van hogedrukreiniging en stralen zonder specifieke nadelen.

Met dit reinigingssysteem kunnen wij de juiste druk om iedere vervuiling te verwijderen van elke stenen en betonnen ondergrond traploos instellen. Op die manier verkrijgen we het beste resultaat. Hierdoor is schade aan de ondergrond uitgesloten. Ook de stofoverlast wordt met deze reinigingsmethode gereduceerd tot 90% minder stof in vergelijking met andere methodes. Elke zandkorrel (olivine) is namelijk omhuld met een druppel water voordat de straal norzle uitkomt. Om overlast bij buren te voorkomen worden steigers ingepakt met netten.

Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Met meer dan 400 uitgevoerde projecten in Zeeland heeft u altijd een referentie in de buurt.

www.gevelrenovatiezeeland.nl