Vloerservice Limburg Siergrindvloeren

Een korreltapijt of siergrindvloer bestaat uit miljoenen grindkorreltjes welke op grootte worden geselecteerd. Deze korreltjes worden met behulp van epoxyhars tot één sterk geheel gevormd. Al ruim 25 jaar heeft deze Grindvloer zich bewezen. Door de open structuur van Grindvloeren neemt de vloer de omgevingstemperatuur aan. Dat geeft –zelfs op blote voeten- een aangenaam en warm gevoel. Het effect van vloerverwarming wordt dan ook veel sneller merkbaar dan bij andere soorten vloeren. Grindvloeren zijn door zijn unieke opbouw op iedere smaak en stijl aan te passen.

Bovendien is het onderhoud van dit type vloeren minimaal; eenmaal per week stofzuigen is voldoende om stof en zand uit de open structuur te verwijderen. Groot onderhoud kunt u uitvoeren met behulp van de bij ons te huren professionele waterstofzuiger.
Doordat gebruik gemaakt wordt van het mengen van gekleurde korrels is bijna elke kleur of kleurencombinatie mogelijk, oneindig veel mogelijkheden dus! De vloerenleggers zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige decoratieve vloeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende figuren in uw Grindvloer te laten verwerken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan: randen, lijnen, logo’s en figuren.

Vraag onze adviseur naar wat de mogelijkheden zijn voor een VSl Grindvloer of één van onze andere producten.
U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via de contact mail of via ons telefoonnummer.

• Naadloze vloerafwerking
• Onderhoudsarm
• Lange levensduur
• Optimalewarmtegeleiding
• Onbeperkte kleurencombinaties
• Ontzettend slijtvast