UW BEDRIJF ZICHTBAAR VOOR MEER DAN 200.000 BEZOEKERS PER MAAND

Culina Keukens Zeewolde

Welkom bij Culina keukens

Kwaliteit vindt u bij Culina Keukens overal terug. Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de laatste details bij de afwerking van uw keuken. Als MHK keukenexpert leveren wij keukens in de hoogste kwaliteit. En dat is belangrijk, omdat uw keuken waarschijnlijk lange tijd intensief gebruikt gaat worden. Degelijke materialen, sterke bevestigingen en systemen zijn onze standaard. Is uw inbouwapparaat stuk of wilt u een nieuw werkblad ook deze kunnen wij voor u vervangen.

En ook niet onbelangrijk uw keuken wordt  door ons zelf geplaatst en kookklaar opgeleverd. Daarnaast willen wij er graag zeker van zijn, dat uw nieuwe keuken goed bevalt. Daarom komen wij na enige tijd bij u terug om de keuken nog een keer helemaal na te kijken. 

Culina Keukens is ook aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen, want kopen bij een CBW-erkende Keukenspecialist biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Op al onze leveringen zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden Centrale branchevereniging Wonen. 

Meer informatie over CBW 

Wij ondersteunen SAFE "Veilig betalen, zeker van levering"
Meer informatie over SAFE

SAFE is een dienst van Intersolve EGI. Goedgekeurd door De Nederlandsche Bank.

Tot ziens

Het team van Culina Keukens
www.culinakeukens.nl