UW BEDRIJF ZICHTBAAR VOOR MEER DAN 200.000 BEZOEKERS PER MAAND

Welkom bij Morefloors

Bij Morefloors kunt u terecht voor: Houten vloeren, natuursteen vloeren, tegel vloeren, keramische parket, terrashout, gietvloeren, siergrind, troffel, laminaat vloeren, bamboe vloeren, gevlinderde betonvloeren, woonbeton en zelfs vinyl- en PVC vloeren. 

MoreFloors Vloeren Breda is de specialist op het gebied van alle houten PVC en natuursteen vloeren. Bij Morefloors geeft men een compleet advies voor een nieuwe of bestaande vloer. Door de jaren heen hebben wij een grote kennis vergaart in de vloeren branche. Door gebruik te maken van kennis en ervaring bent u verzekerd van een goede vloer voor het leven!
Bij ons krijgt u uitgebreid advies over vloeronderhoud en de dagelijkse reiniging van de desbetreffende vloeren. Ons team legt de vloeren door het hele land en worden op een vakkundige manier gelegd..

Elke legger heeft zijn specialisme en zal de huidige vloer bij u ter plaatse inspecteren en waar nodig inmeten en een vochtmeting uitvoeren voor het installeren. Buiten vloeren advies kunnen wij u ook een interieur advies geven voor een lichtplan, maar ook voor een badkamer- of keukenplan.