UW BEDRIJF ZICHTBAAR VOOR MEER DAN 200.000 BEZOEKERS PER MAAND

Welkom bij M&R Kozijntechniek

M&R Kozijnen BV is leverancier van kunststof kozijnen in de regio Staphorst met jarenlange ervaring. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen in vele modellen, helemaal naar wens van onze klanten. Onder meer klanten uit ZwolleMeppel en Hoogeveen profiteren al jaren van onze goede kwaliteit, marktconforme prijzen en klantgerichte service. Buiten Overijssel is voor ons ook niet onbekend, want ook o.a. Amsterdam en Woerden kunt u ons tegenkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Waarom kunststof ramen bij M&R Kozijnen BV?

Het biedt vele voordelen om uw kunststof kozijnen aan te schaffen bij M&R Kozijnen BV. Zo leveren wij standaard profielen van Deceuninck, een vooraanstaand merk op het gebied van kunststof kozijnen. Topkwaliteit is verzekerd! Een ander voordeel is, dat wij met een kleine groep vakmensen voor u klaar staan; hierdoor hanteren we korte lijnen, waardoor u verzekerd bent van een goede prijs en een vlotte levering. Daarnaast onderscheiden wij ons ook door onze eigen montagedienst, die de door u gekozen kunststof kozijnen vakkundig op locatie inmeten en monteren. Uiteraard staat deze montagedienst ook paraat bij eventuele schade aan uw kunststof ramen.

Mogelijkheden voor uw kunststof ramen

M&R Kozijnen BV heeft kantoor met een ruime showroom in Staphorst; hier kunnen we u nagegenoeg alles omtrent onze kozijnen, ramen en deuren laten zien en alle bijzonderheden erover vertellen. Onze productie is ook gevestigd in Staphorst in hetzelfde pand. U hebt de keuze uit diverse profielen: zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vlak profiel (Flex), een verdiept profiel (Royal), een profiel met thermische versteviging en tripple glas (Royal Zendow Neo) of een Retro profiel met houtverbindingslook (HVL). Uiteraard geven wij u graag advies over welk kunststofprofiel het meest geschikt is voor uw kozijnen. Met onze jarenlange ervaring weten wij altijd de juiste oplossing voor iedere situatie.

Door jarenlange ervaring in de bouw en toelevering weten we als geen ander wat er leeft in de markt en spelen we daar vakkundig op in. We voeren uitsluitend het gerenomeerde merk DECEUNINCK wat ook wel bekend staat als “ de mercedes onder de kozijnen ”

We leveren onze kozijnen aan o.a: Aannemers, Particulieren en Vastgoed-onderhoudsbedrijven, voor nieuwbouw en renovatie.

Werkgebied:
Mede dankzij onze  nevenvestiging in Oosterwolde ( FRL) bestrijken we een groot werkgebied van heel Noord Nederland , maar ook in het Westen en Randstad zijn we actief met diverse projecten.

Fabriek:
Door de uiterst moderne fabriek bij ons in hetzelfde pand, zijn we in staat met minimale levertijd uw kunststof kozijnen, ramen en deuren inclusief beglazing van de hoogste kwaliteit te leveren.

Door te besparen op transportkosten en dure vertegenwoordigers kunnen we u de beste kwaliteit bieden tegen concurrerende  prijzen. Alles wordt exact op maat gemaakt, dus niets is standaard. Uiteraard hebben onze kozijnen alle benodigde keurmerken zoals KIWA, SKG en KOMO ATTEST met productiecertificaat.

Montage:
Met onze eigen vakkundige montageploegen weten we de producten altijd op de juiste wijze te monteren. Indien gewenst draaien we de handen ook niet om voor bouwkundige aanpassingen, uitvoeren van klein metsel / timmerwerk of raamdorpelstenen, om toch het mooiste eindresultaat te bereiken.

Showroom:
Daarnaast hebben we een uitgebreide  showroom waar u alle soorten kozijnen en mogelijkheden met eigen ogen kunt aanschouwen, we geven u hierbij graag vrijblijvend advies. 
Kortom, reden genoeg om eens vrijblijvend contact op te nemen, of kom gerust langs in de showroom om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen in een persoonlijk gesprek.

Graag Tot Ziens…