UW BEDRIJF ZICHTBAAR VOOR MEER DAN 200.000 BEZOEKERS PER MAAND

Martinique Badkamers

De naam Martinique Badkamers is ontstaan uit een samenvoeging van de namen van de eigenaren Martijn en Monique van Maanen en wij hebben een passie voor moderne en landelijke exclusieve badkamers. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor elke vorm van badkamers evenals sanitair.

Wij hebben in onze badkamer showrooms diverse moderne en klassieke badkamers, zodat u een idee krijgt wat u zoal door Martinique Badkamers kunt laten realiseren. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe badkamer of juist uw huidige badkamer wilt renoveren, wij zijn hetgeen u zoekt. Wij kunnen een badkamer volledig voor u op maat maken en monteren dit nadat wij het gehele traject van ontwerp tot ontwikkeling voor u hebben uitgestippeld.

De installatie en montage van uw complete badkamer zal worden gedaan door een ervaren team van vakbekwame medewerkers van Martinique Badkamers. In feite neemt Martinique Badkamers alles wat bij het installeren van een nieuwe badkamer komt kijken u uit handen en u heeft één aanspreekpunt en dat is wel zo handig.

Overigens kunt u bij Martinique Badkamers terecht voor meer dan alleen badkamers. Zo hebben wij een uitgebreide sanitair afdeling waar u terecht kunt voor zeer veel diverse producten. Dit loopt uiteen van wandclosets tot Geberit Aqua Clean en dat is nog niet alles. Ook kunnen wij u helpen als u op zoek bent naar tegels. Het maakt niet uit of u zwarte vloertegels, toilettegels voor toiletruimten of tegels voor de keuken zoekt, wij zijn uw adres.

Naast sanitair, badkamers en tegels hebben wij ook een breed aanbod van divers meubilair voor in de badkamer. Zo hebben we badmeubels van teak en andere houtsoorten. Dit alles van bekende en kwalitatief hoogstaande merken. Wij nodigen u dan ook uit om snel een kijkje te komen nemen in onze showroom waar u een goed idee krijgt waar Martinique Badkamers voor staat.

Wist u trouwens dat Martinique Badkamers exclusieve moderne en klassieke badkamers levert op basis van een aantal specifieke punten. Zo kunnen wij uw badkamer stucen, zodat u een prachtige gestucte badkamer heeft, daarnaast leveren wij douchedeuren op maat en nog veel meer. Elke klant krijgt van ons zeer uitgebreid de aandacht en hierdoor krijgt de klant de gewenste droombadkamer die altijd exclusief is.

Martinique is een badkamerspeciaalzaak gevestigd in Amersfoort.