UW BEDRIJF ZICHTBAAR VOOR MEER DAN 200.000 BEZOEKERS PER MAAND

Vier redenen om voor BRUVO te kiezen:

Materialen en assemblace van topkwaliteit:
We selecteren onze leveranciers erg streng: Reynaers, Veka en Mommaerts leveren stuk voor stuk onberispelijke materialen af. En voor de assemblage zorgen we zelf. Zo kunnen we het volledige productieproces van uw ramen en deuren tot in de puntjes volgen.

Een bekwaam en klantgericht plaatsingsteam:
Onze vakmensen draaien hun hand niet om voor wat extra breekwerk of metselwerk. Ze willen uw ramen en deuren perfect plaatsen. En daar horen binnen- en buitenafwerking gewoon bij.

Meer dan tien jaar ervaring:
We zijn niet aan ons proefstuk toe. Integendeel: we volgen al ruim twintig jaar alle evoluties in de schrijnwerkerij en de verandabouw. En we spelen steeds in op belangrijke vernieuwingen. In al die tijd bleef maar één ding ongewijzigd: onze onophoudelijke aandacht voor kwaliteit.

Tien jaar garantie op alles:
Kwaliteit is ons stokpaardje, dat merkte u al. We willen dat uw ramen, deuren en veranda's perfect geplaatst zijn. Zodat u er vanaf de eerste dag volop van kunt genieten. Loopt er toch iets fout? Dan komen we dat razendsnel herstellen. Tien jaar lang. Zonder dat u één cent extra betaalt.

BRUYNSEELS VOCHTEN KALMTHOUT PVC ALUMINIUM RAMEN DEUREN VERANDA ANTWERPEN
BRASSCHAATSESTEENWEG 292 | 2920 KALMTHOUT | TEL. 0032 (0) 3666 57 86

Website Bruynseels