UW BEDRIJF ZICHTBAAR VOOR MEER DAN 200.000 BEZOEKERS PER MAAND

Welkom bij Landman Siermetaal in Hoevelaken

Welkom bij Landman Siermetaal de specialist in het maken van sierhekwerken en inrijpoorten op maat.

Landman Siermetaal is een siersmederij in Hoevelaken. Uw sierhekwerk word in onze modern ingerichte werkplaats door medewerkers met jarenlange ervaring geheel op maat gemaakt.
Ook is het mogelijk om uw persoonlijke wensen of ideeen in het hekwerk te verwerken. Ieder sierhekwerk is voor ons weer een nieuwe uitdaging.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tuin of erf te verfraaien en af te sluiten door middel van een sierhekwerk of inrijpoort. 
Bij Landman Siermetaal in Hoevelaken kan u een sierhekwerk of inrijpoort laten maken die geheel aan uw wensen of ideeen voldoet.

De kwaliteit van onze hekwerken is zonder meer uitstekend te noemen. Het metaal wordt eerst roestwerend behandeld door het te galvaniseren (volbad verzinkt). Daarna wordt het TWEEMAAL gepoedercoat (primerlaag en polyester deklaag) in de door u gewenste RAL-kleur. Door deze 3 behandelingen is uw hekwerk geheel onderhoudsvrij.

Om uw inrijpoort automatisch te laten openen en sluiten beschikken wij over een ruim assortiment automatische hekopeners eventueel in combinatie met een intercom of videosysteem.

Landman Siermetaal verzorgt niet alleen het sierhekwerk om uw tuin en de inrijpoort op uw oprit, maar levert ook onder meer automatische hekopeners, tuinverlichting, brievenbussen en tuindecoraties.
Wij leveren door heel Nederland , eventueel kan het ook door ons geplaatst worden. 

Wilt u meer weten of zien? Mail ons voor meer informatie, bel even of kom gewoon even kijken in onze showroom te Hoevelaken.

openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 0800 tot 17.00 uur
zaterdag zijn wij open van 08.00 tot 12.00 uur
en op afspraak.