UW BEDRIJF ZICHTBAAR VOOR MEER DAN 200.000 BEZOEKERS PER MAAND

Welkom bij Wellness Outdoorliving

Sunspa Benelux is de hoofddealer in Europa van het merk Sunspa, en marktleider in de verkoop van jacuzzis / buitenspas. Kwaliteit en prijs staan hoog in het vaandel bij Sunspa Benelux. Sunspa combineert de beste materialen, technieken, deskundigheid, afwerking en de nieuwste technologieën van topmerken tot een spa met een ongeëvenaarde kwaliteit en waarde.

Onze inzet om de beste spa te produceren heeft geleid tot samenwerkingsverbanden over de hele wereld. De sterke en doordachte ontwerpen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen van de industrie (IEC, UL, CSA, TUV, RoHS), onze klanten en de eindgebruikers. In onze fabriek werken zeer ervaren ingenieurs die elk model ontwikkeld hebben met behulp van uitmuntend vakmanschap en zorgzaamheid.

Amerikaanse kwaliteit en betrouwbaarheid!

De jacuzzi's die wij verkopen zijn samengesteld uit Amerikaanse topkwaliteit onderdelen en gebouwd met gedegen vakmanschap. Wij importeren deze eersteklas jacuzzis rechtstreeks van de fabriek dus geen tussenhandel! Dat maakt onze prijzen absoluut tot de laagste in de markt.

Wellness Outdoorliving spabaden, jacuzzi's Regio Heerenveen